english
German
Italiano
Hrvatski
srbski
Makedonski
prevajanje, prevajalska agencija
Igor Gorše Igor Gorše,
vodja tolmaškega oddelka
"Pri naročilu tolmačenja in opreme vam pripravimo storitev na ključ , tako lahko vse skrbi prepustite nam. Prisluhnemo tudi vašim posebnim željam in potrebam na dogodku, npr. z avdio in video snemanjem dogodka. "

OPREMA ZA SIMULTANO TOLMAČENJE

 

Smo edino slovensko prevajalsko podjetje, ki ima svojo lastno tehnično opremo in svoje simultane prevajalce (brez posrednikov), zato vam lahko ponudimo vrhunsko storitev po najboljši ceni na trgu.

Za izvedbo simultanega prevajanja oz. tolmačenja je potrebna posebna tehnična oprema. V Alkemistu vam nudimo najem popolnoma nove in najmodernejše opreme za simultano prevajanje:

prevajalske kabine Audipack 9300

Kabine so zvočno nepropustne, da zunanji dejavniki
ne motijo tolmačev in se lahko popolnoma posvetijo govorcu. Prevajalske kabine proizvajalca Audipack ustrezajo standardu ISO 4043. Lahko jih postavimo
v izvedbi za dva ali tri prevajalce.

Dimenzije: 1600 mm (dolžina) x 1600 mm (širina) x 2000 mm (višina).32-kanalni žepni sprejemnik

Žepni sprejemnik, ki je zelo preprost za uporabo,
zagotavlja kakovosten sprejem.
Mogoče ga je kombinirati z enojnimi ali dvojnimi slušalkami.

Sistem infrardečih sevalnikov omogoča prosto gibanje udeležencev. Ker je sistem zasnovan na novi digitalni tehnologiji, so s tem onemogočeni glavni moteči dejavniki, kot je razsvetljava ipd.

ozvočenje

Ozvočenje EONA-ADR audio omogoča kakovostno reprodukcijo zvoka vsakemu udeležencu na dogodku; pripada mu še mikrofonski sistem SHURE. 

diskusijske enote BOSCH

Diskusijske enote s fiksnim mikrofonom omogočajo udeležencem, da govorijo, oddajo prošnjo za govor in obenem poslušajo govorca. Vrat mikrofona je gibljiv, enota pa omogoča priključitev slušalk in izbiro želenega kanala ter s tem želeni prevod.

 

Če ste organizator dogodka, kjer bo potekalo simultano tolmačenje, potem veste, kako pomembno je, da dogodek poteka brez tehničnih motenj, brez zamud zaradi organizacije in brez nevšečnosti za slušatelje. Za nemoteno delovanje tehnične opreme bo tako skrbelo naše izkušeno tehnično osebje s pomočjo digitalnega sistema INTEGRUS, ki je vedno prisoten na vsakem dogodku.

Za več informacij pokličite Igorja Goršeta, vodjo tolmačenja, na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 in pripravili vam bomo celotno ponudbo za izvedbo tolmačenja.