english
German
Italiano
Hrvatski
srbski
Makedonski
prevajanje, prevajalska agencija
Saraja Šribar
Saraja Šribar,
vodja prevajalskih projektov
"Mnenja naročnikov so zrcalo našega dela. Vsakodnevno sodelujemo s številnimi domačimi in tujimi javnimi ustanovami in podjetji iz najrazličnejših panog. Kaj pravijo o nas? Izbrali smo nekaj njihovih mnenj. Če bi želeli mnenja strank z vašega področja, vam jih bomo z veseljem poslali."

Naročniki o nas

 

Objavljamo le nekaj mnenj naših naročnikov. V kolikor potrebujete dodatne reference z vašega področja, vam jih z veseljem dostavimo.

AMZS

Naša izkušnja z vami žal temelji na samo dveh do zdaj naročenih prevodih, lahko pa potrdim, da je bilo vaše delo strokovno in profesionalno, predvsem pa smo zadovoljni z vašo odzivnostjo, saj veste: čas je denar.

AMZS

Arih

Z delom prevajalske agencije Alkemist smo zelo zadovoljni. Vedno so zelo hitri in kakovostni. Priporočamo!

Arih


Zelo smo zadovoljni s sodelovanjem, glavne prednosti Alkemista pa so: hitra odzivnost, preprostost v komunikaciji, prijaznost in ne nazadnje primerne cene.

Autocommerce, d. d.


Banka Koper

Alkemist je za Banko Koper prevedel več dokumentov iz slovenskega v angleški jezik. Z vidika naše dejavnosti (korespondenčno bančništvo, angleška komunikacija znotraj banke, tuje lastništvo, vpetost banke v več mednarodnih združenj ...) in zahtev trga je odzivnost ena ključnih komponent poslovne uspešnosti. Za agencijo Alkemist smo se odločili predvsem na podlagi primernega razmerja med ceno in hitrostjo izvedbe prevodov.

Do zdaj smo bili deležni dobro opravljene in kakovostne storitve. Prevode smo prejeli pravočasno, in sicer v roku, ki je bil vnaprej dogovorjen po ponudbi. Pri sodelovanju z Alkemistom pozdravljamo predvsem dopolnjevanje prevodov tudi z lektoriranjem besedil.

Banka Koper, d. d.


Najbolj mi je všeč fleksibilnost, hitra odzivnost, osebni pristop in kakovost storitve.
Za Alkemista sem se odločil zaradi ugodne cene in ustreznega pristopa.

Bartog, d. o. o., Trebnje


Alkemistova odzivnost je vzorno hitra, storitve so solidno kakovostne. Assistance CORIS je imetnik certifikata za standard kakovosti ISO 90012000 in ocenjevanje kakovosti dela naših poslovnih partnerjev je zato vselej skrbno pretehtano.

Po naših izkušnjah ima Alkemist krepko prednost pred konkurenco.

CORIS


CPI

Hitro posredovane storitve, kakovostno opravljeno delo.

Center RS za poklicno izobraževanje, LJUBLJANA


Prevajalska agencija Alkemist je resen delovni partner. Hitro in kakovostno se odziva na naša povpraševanja. Osebje je zelo prijazno in vljudno.

Za zdaj je to najboljša prevajalska agencija, s katero smo kdaj sodelovali.

De'Longhi, s. r. l., Italy


Prevajalsko agencijo Alkemist so nam priporočili. Hitra odzivnost!

Eti, d. d.

Fructal

Moja izkušnja pri delu z Vami je dobra. Ste strokovni, pozorni, vedno poskušate ustreči naročniku, tudi takrat, kadar gre za nujne zadeve in so izvedbeni roki zelo kratki. Super je tudi to, da ste zelo odzivni, tudi z odgovori na razna preverjanja pravilnosti prevodov, s katerimi se pri svojem delu večkrat srečujemo. In še – všeč mi je, ker je v ceno vključena tudi korektura besedil.

Fructal

HYPO Alpe-Adria Consultants, d. o. o.

Pripravljenost priti svojim strankam nasproti v primeru nujnih prevodov ter zgodnji pričetek delovnega dne agencije je nekaj, kar jo loči od drugih agencij v smislu poslovnosti in zanesljivosti.

HYPO Alpe-Adria Consultants, d. o. o.


Zelo dobra odzivnost in hitra ter kakovostna storitev. V Prevajalski agenciji Alkemist mi je najbolj všeč možnost dogovora.

Ilirija, d. d.

informiran si

V Alkemistu veje svež veter tako pri odnosu do strank kot tudi glede strokovnosti storitev. So ažurni, prijazni in profesionalni, zato za storitve prevajanja, tolmačenja in najema profesionalne prevajalske opreme uporabljamo le njih.

INform, pretok znanja, d. o. o.


Internorm

Kakovostne storitve, zelo smo zadovoljni z njihovim odzivom. Sodelovali smo tudi z drugimi prevajalskimi agencijami, vendar nismo bili zadovoljni s kakovostjo.

Internorm, d. o. o.


Odzivnost Prevajalske agencije Alkemist je izjemna. Njihove storitve so kakovostne in izjemno hitro opravljene. Zelo jih priporočamo!

Iskra, d. d.


S Prevajalsko agencijo Alkemist je naše podjetje že večkrat sodelovalo, saj vedno znova ugotavljamo, da nudijo dobro in kakovostno storitev za ugodno ceno. Pri delu vedno spoštujejo dogovorjene roke in s tem naročniku omogočijo brezskrbno in nemoteno poslovanje s poslovnimi partnerji in izpolnjevanje njegovih obveznosti do drugih. Prav zato upamo in želimo, da se bo tako sodelovanje na tak način nadaljevalo tudi v prihodnje.

Johnson & Johnson, d. o. o.

Kemijski inštitut Ljubljana

Razlogi za naše, zdaj že dolgotrajno sodelovanje z Alkemistom so strokovnost, ažurnost in zanesljivost ter hitra odzivnost.

Kemijski inštitut Ljubljana

KENWOOD Limited

S prevajalsko agencijo Alkemist uspešno sodelujemo že vrsto let. Odlikujejo se po točnosti, profesionalnosti in kakovostnem delu.

KENWOOD Limited


Kompas d.d.

... profesionalno izvedene storitve v preteklem obdobju. S prevodi naših edicij, ki jih predstavljamo na tujih tržiščih, smo popolnoma zadovoljni. Simultani prevajalci, s katerimi smo sodelovali ob večjih dogodkih, so se izkazali kot popolni profesionalci.

Kompas, d. d.


Za Prevajalsko agencijo Alkemist smo se odločili zato, ker je bila v tistem trenutku ena redkih agencij oz. prva, ki smo jo našli, da prevaja tudi v turški jezik. S storitvami Prevajalske agencije Alkemist smo zadovoljni, odzivni čas je kratek, osebje prijazno. Nobenih pripomb.

MEDVEŠEK PUŠNIK, družba za upravljanje, d. d.

Merkur

Za agencijo Alkemist smo se odločili zato, ker so bili njihovi sodelavci edini sposobni zagotoviti prevode strokovnih tehničnih besedil, in to v slovenski in hrvaški jezik.

S storitvami agencije Alkemist smo zelo zadovoljni. Skupaj smo uspeli prevesti največji katalog kakovostnega orodja v Sloveniji in na Hrvaškem.

Merkur


S Prevajalsko agencijo Alkemist smo začeli sodelovati pred letom dni. Od takrat naprej se za vsak prevod obrnemo le nanjo. Odlikujeta jih profesionalnost, natančnost, kakovost in zanesljivost. Prepričan sem, da bodo s takim odnosom do dela in strank kmalu najpomembnejša prevajalska agencija v Sloveniji.

Noviforum, d. o. o., Ljubljana


Odzivnost je bila izjemno hitra, prevod kakovosten, prav tako smo ga prejeli hitro. Osebje je zelo prijazno in dela na zaupanju.

Oria computers


Pristop

V družbi Pristop že več let zapored redno sodelujemo s prevajalsko agencijo Alkemist. Za našo dejavnost komunikacijskega svetovanja ter za kakovost Pristopovih storitev za naročnike je namreč zelo pomembna tudi kakovost storitev podizvajalcev. Cenimo zavzetost sodelavcev Alkemista za kvalitetno opravljeno delo, odzivnost in prilagodljivost.

Pristop


Ker smo javni zavod, moramo med najmanj tremi ponudbami izbrati najboljšo. Ponudba Prevajalske agencije Alkemist je bila v razmerju s kakovostjo in ceno najugodnejša.

Razvojna agencija zgornje Gorenjske

Roche

Strokovnost v vseh pogledih!

Roche, d.o.o.

SAATCHI

Prevajalsko agencijo Alkemist odlikujejo odzivnost, zanesljivost in kakovostne storitve, s katerimi smo zelo zadovoljni.

SAATCHI & SAATCHI

Semenarna Ljubljana

Z agencijo Alkemist sodelujemo od leta 2009. Cenimo njihovo zanesljivost, hitro odzivnost in organiziranost. Storitve so bile vedno opravljene kakovostno in v dogovorjenem roku.

Semenarna Ljubljana

Semenarna Ljubljana

Izjemno smo zadovoljni s sodelovanjem s podjetjem Alkemist. Predvsem bi radi izpostavili visoko strokovnost v odnosu do strank ter hitrost opravljene storitve, kar je danes vsekakor pomemben dejavnik v poslovnem svetu.

Siemens, d.o.o.

Skupina Futura

Alkemist je naš zanesljiv partner pri prevajanju in lekturi besedil, od poljudnih do zelo strokovnih vsebin. Pri našem delu nam vedno zmanjkuje časa, zato sta odzivnost in kakovost prevodov ključnega pomena, Alkemist pa logična izbira.

Skupina Futura

Sportina

V Sportini z razlogom že vrsto let sodelujemo z Alkemistom. Strokovni in popolni prevodi v več jezikov in hiter odziv so glavni argumenti pri našem izboru. Prilagodljivost vsakršnim zahtevam in prijazen odziv na vsako našo željo pa sta tista dodana vrednost, ki jo danes redko najdeš v poslovnem svetu, pri delu Alkemista pa je stalnica.

Sportina Group

TEM

Pri prevajalski agenciji Alkemist smo našli partnerja, ki nam v času in prostoru izvaja dela, ki so potrebna za doseganja naših ciljev. Zelo smo zadovoljni z odzivnostjo in s širino ponudbe, ki nam omogoča prihranek časa in ažurno nastopanje na našem trgu. Pristna komunikacija, obojestranski dialog in prijaznost osebja so samo še potrditev naše prave izbire partnerja. Sodelovali bomo še naprej.

TEM

Trgovinska zbornica Slovenije

Podjetje Alkemist redno sodeluje na naši vsakoletni Strateški konferenci o trgovini, na kateri gostimo tuje strokovnjake, zato je kakovostno tolmačenje pri strokovnih temah za naš dogodek bistvenega pomena.

Trgovinska zbornica Slovenije


Trimo Trebnje

Zakaj sodelujemo s prevajalsko agencijo Alkemist? Ker je osebje prijazno in usmerjeno h kupcu.

TRIMO, d. d

Unicef Slovenija

Prevajalsko podjetje Alkemist odlikujejo mnoge prednosti, ki so temelj visokostrokovne izvedbe storitev: hitra odzivnost, natančnost, odličnost poznavanja specifike posameznih dejavnosti in kontekstualno razumevanje. Vse omenjeno pa nadgrajuje še prijaznost celotne ekipe.

Unicef Slovenija


Že pri ponudbi za izvedbo storitve sem naletela na izjemno odzivnost sodelavcev Prevajalske agencije Alkemist. Vse informacije so bile poslane v roku in so bile v primerjavi z drugimi agencijami podkrepljene s tistim, kar me je zares zanimalo. Pojasnila, reference in zagotovila o kakovosti storitve in ne toliko cena.
Na seminarju Doseganje poslovne uspešnosti v 21. stoletju Briana Tracyja pa sta direktor Anton Krašovec in prevajalka pokazala neverjetno fleksibilnost, saj je prevajalka pravzaprav uro pred začetkom izvedela, da ne bo prevajala simultano, temveč konsekutivno, in to na odru skupaj s predavateljem pred 400-glavo množico. Delo je opravila odlično. Še enkrat hvala in čestitke Prevajalski agenciji Alkemist.

Uspeh, d. o. o., Ljubljana
Akademija Panta Rei


Najkrajše pohvalne besede, ki opišejo Vaše delo in učinkovitost so: hitro, natančno, korektno, točno.

Volvo

 
 

Agencija Alkemist se takoj odzove na potrebe naročnikov, njihove storitve so hitro opravljene, kontaktno osebje je vseskozi zelo prijazno in delo je več kot korektno opravljeno.

ZBS Združenje bank Slovenije