english
German
Italiano
Hrvatski
srbski
Makedonski
prevajanje, prevajalska agencija
Sandra Pečnik
Sandra Pečnik,
vodja prevajalskih projektov
"Ceno prevoda vašega besedila lahko izračunate sami s pomočjo informativnega izračuna, ali pa nam pošljete elektronsko sporočilo z vašim povpraševanjem in vodje projektov vam bomo pripravile natančnejšo ponudbo, pri kateri bo upoštevan tudi popust v skladu s trenutno akcijo, sporočili pa vam bomo tudi časovni okvir izdelave prevoda."

INFORMATIVNI IZRAČUN

 

Vas zanima, koliko vas bo stal prevod besedila?
Pripnite datoteko in prejeli boste brezplačen informativni izračun.

Če je vaše besedilo v "papirnati obliki" ali v drugem formatu, nam ga posredujte po e-pošti ali po faksu na št.: (01) 50-55-488.

Za več informacij nas pokličite na brezplačno številko 080-777-777.

 
 
Datoteka:
Vnesite datoteko tipa word ali pdf z besedilom za prevod. V kolikor imate drugi format datoteke nam jo pošljite po e-pošti oz. izpolnite spletno naročilo in poslali vam bomo predračun oz. vas poklicali.
 
Jezik izvirnega besedila:  
Prevod v:  
Cena na stran (1.500 znakov brez presledkov):
Želeni datum prevoda:  
  Informativni izračun

Zgornji izračun je informativne narave in ne vključuje posebnih popustov, zato vas vabimo, da nas za natančne informacije o ceni prevoda in drugih podrobnostih, pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali nam pošljete svoj dokument na info@alkemist.si in naši vodje projektov vam bodo v nekaj trenutkih pripravili neobvezujočo informativno ponudbo s posebnimi ugodnostmi.