english
German
Italiano
Hrvatski
srbski
Makedonski
prevajanje, prevajalska agencija
Saša Gorše Saša Gorše,
direktorica prevajalskega
podjetja Alkemist
"Naše storitve rastejo skupaj z naročnikovimi željami in potrebami, danes vam tako lahko ponudimo vse prevajalske storitve na enem mestu."

Prevajanje

 

Prevajalsko podjetje Alkemist z dolgoletnimi izkušnjami v prevajalstvu vam nudi celoten spekter prevajalskih storitev. Prevajamo strokovna, leposlovna in poslovna besedila v 110 jezikov. Nabor storitev, ki jih nudimo, obsega:

  • pisno prevajanje
  • lektoriranje
  • prevajanje in sodna overitev prevodov
  • konsekutivno in simultano tolmačenje
  • najem opreme za simultano tolmačenje
  • DTP-oblikovanje besedil s pripravo na tisk (specializirani smo za pripravo navodil za uporabo)

Preteklo leto smo za naše naročnike prevedli več kot 50.000 strani različnih besedil. Vsak mesec opravimo preko 500 prevajalskih projektov,med najpogostejšimi prevajanji besedil pa so:

Z našo mednarodno mrežo 577 prevajalcev v 81 državah vam zagotavljamo prevajanje vseh vrst besedil v 110 tujih jezikov.

Vsi prevodi vključujejo brezplačen pregled in lekturo naravnega govorca, ki mu je jezik lektoriranega besedila materni jezik in ki besedilo prilagodi kulturnim ter poslovnim značilnostim okolja, kjer boste prevod uporabljali.

Na naslednjih podstraneh lahko preberete več o storitvah in posebnih ugodnostih, ki jih nudimo svojim zvestim in novim naročnikom.

Za informacije in naročilo nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali pa nam pošljite besedilo na info@alkemist.si in naši vodje projektov vam bodo v nekaj minutah pripravili neobvezujočo informativno ponudbo s posebnimi ugodnostmi.

Če želite takoj izvedeti okvirno informacijo o ceni prevoda, si lahko ogledate naš informativni Cenik pisnega in ustnega prevajanja, ki naj vam služi kot orientacija, za vse natančne informacije, pa nas pokličite na zgoraj omenjeno brezplačno telefonsko številko 080 777 777.